Ria Walhof, met kleindochter Yelka, is laaiend op de gemeente Apeldoorn. Die heeft een belangrijke broedplek voor padden en kikkers gebaggerd, terwijl dat momenteel helemaal niet mag.
Volledig scherm
PREMIUM
Ria Walhof, met kleindochter Yelka, is laaiend op de gemeente Apeldoorn. Die heeft een belangrijke broedplek voor padden en kikkers gebaggerd, terwijl dat momenteel helemaal niet mag. © Rob Voss

Ria doet aangifte tegen ‘massamoordenaar’ Apeldoorn: ‘Boos? Ik ben laaiend!’

Ria Walhof heeft aangifte gedaan tegen de gemeente Apeldoorn. Die is volgens haar verantwoordelijk voor de dood van tientallen padden en kikkers.    

8 reacties

 • Robbert Scholten

  1 week geleden
  Niet slim ,typisch een Rutte plan
 • kirsten BEUZEKAMP

  4 weken geleden
  Bladblazen als de egels winterslaap houden..bomen snoeien als vogels gaan nestelen..en nu dit. Werkelijk geen verstand..
 • Hennie Brouwer

  4 weken geleden
  Geneuzel van de gemeente. Zowel de aannemer (denkt alleen aan de opdracht en het geld) als de gemeente (controlerende functie) zijn in overtreding. Maar ook het zijn net de Mark Ruttes: vergeten dat er nog wetten en regels bestaan.
 • De Bruin

  1 maand geleden
  Dit is net zo stom als in nieuwbouwwijken rijen jonge eikjes planten (rups..) ipv letten op biodiversiteit. Welke oenen plannen het baggeren in beken terwijl deze kennis over padden er al jaren is, wie geeft de goedkeuring? En de hamvraag: gaan ze leren van hun fouten?
 • Henk Menkveld

  1 maand geleden
  Massa moord is wat overdreven , het zijn geen mensen .
 1. Nieuwbouwwoningen op de plek van een speelveldje, in Twello vinden ze het maar niets: ‘Waar moeten ze dan spelen?’
  PREMIUM

  Nieuwbouw­wo­nin­gen op de plek van een speelveld­je, in Twello vinden ze het maar niets: ‘Waar moeten ze dan spelen?’

  Een plan om 56 nieuwe woningen te realiseren in Twello kan rekenen op verzet van omwonenden. Bewoners van de Frans Halsstraat vinden het maar niets, want het ruime speelveld dat bij de woningen ligt, moet flink inkrimpen zodat veertien nieuwe woningen geplaatst kunnen worden. ,,Er wordt zoveel gebruikgemaakt van het veld, waar moeten de kleine kinderen dan spelen?”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Schokkende beelden: Politieactie in Rio loopt uit de hand: 25 doden
  Play

  Schokkende beelden: Politieac­tie in Rio loopt uit de hand: 25 doden

 2. OM legt Ruinerwold-vader contactverbod op voor 90 dagen
  Play

  OM legt Ruinerwold-va­der contactver­bod op voor 90 dagen

Apeldoorn