Illegaal vuurwerk, de zogenoemde shell of mortierbom.
Volledig scherm
PREMIUM
Illegaal vuurwerk, de zogenoemde shell of mortierbom. © Politie

Rick en vriendin durven geen huis te kopen vanwege rechtszaak: ‘Bommetje onder onze toekomst’

De Explosieven Opruimings Dienst (EOD) moest er in mei 2021 aan te pas komen om het zware illegale vuurwerk op te ruimen in de woningen van de toen nog thuiswonende Apeldoorners Ramon D. (23) en Rick P. (26). ,,Het dak had er af kunnen vliegen.”

9 reacties

 • Yvonne Dijk

  2 maanden geleden
  P. Hendriksen: Ik heb nog nooit met alcohol of andere zooi op achter het stuur van een auto of fiets gezeten. Niet goedpraten wat niet goed is. Dingen goedpraten die niet normaal zijn zegt wat over de verloedering van de maatschappij. Gelukkig doet niet iedereen daaraan mee.
 • P Hendriksen

  2 maanden geleden
  Vuurwerk,wapens,autos , etc zijn ongevaarlijk. Degene die ze gebruikt is gevaarlijk. Al die deugers die reageren hebben vast wel eens met alcohol op gereden. Is dan de auto de schuld als t mis gaat ?
 • Jeroen Eggerding

  2 maanden geleden
  "de eerste aankoop van shells, zoals mortierbommen vaak worden genoemd." Het is toch precies andersom? Het zijn shells, die door de media keer op keer mortierbommen worden genoemd.
 • Ed Noorman

  2 maanden geleden
  Als je dat soort zaken niet op een rijtje hebt staan ben je ook niet geschikt om een huis te kopen. Wanneer worden sommigen volwassen.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Dat bommetje onder je toekomst heb je zelf gelegd. Geen enkel medelijden.