Rob van Riswick met zijn ‘buddy’ bij IJsselheem, Alies ten Klooster.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob van Riswick met zijn ‘buddy’ bij IJsselheem, Alies ten Klooster. © Archief, Freddy Schinkel

Rob (82) uit Apeldoorn wil baan erbij: ‘Op mijn honderdste van pensioen genieten’

,,Op mijn honderdste kan ik ook van mijn pensioen genieten, dus ik wil een baantje erbij.” De 82-jarige Rob van Riswick uit Apeldoorn is vastberaden, nu in Kampen nog ‘slechts een dagje’ werk voor hem is. Hij is druk aan het solliciteren. ,,Van vijf dagen werken ga je niet dood!”

5 reacties

 • Henk Koops

  2 maanden geleden
  Ach Henk en Dini, Jullie zijn er waarschijnlijk voor dat buitenlanders dit werk gaan doen! In plaats van onze jonge landgenoten die zich bewust onttrekken aan de arbeids- disipline,, en daardoor misbruik maken van ons sociale stelsel,, heeft u kritiek op iemand die weet wat rechten en plichten zijn!! Aan dit soort mensen heeft de maatschappij behoefte, laten we hopen, dat er meer volgen!!
 • E. Lentekind- De Jong

  2 maanden geleden
  Als meer mensen zo zouden zijn, hebben we een veel gezondere maatschappij. Als je werkt heb je ook minder tijd om te klagen en te zaniken.
 • Willem hartog

  2 maanden geleden
  Als Rob dit wil dat is zijn beslissing Er zijn ook jonge mensen die helemaal niet meer willen werken en het handje ophouden bij de sociale dienst.
 • Henk Janssen

  2 maanden geleden
  Daarnaast is het in mijn ogen niet sociaal. Je haalt hiermee een baan weg voor iemand die zijn gezin kan of moet onderhouden. Ben zelf bijna bij mijn aow en zal hier van genieten en ook vrijwillegers werk gaan doen, die nooit een baan voor een ander zou kunnen zijn. Sociaal is ook plaats maken voor een ander om een toekomst op te kunnen bouwen
 • Dini van Raalte

  2 maanden geleden
  Niet zo slim.Dit ziet Den Haag ook kunnen we allemaal tot ons 100ste doorwerken.