De busremise aan het Kanaal Zuid in Apeldoorn. Inzet: één van de twintig bussen waar vandalen toesloegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De busremise aan het Kanaal Zuid in Apeldoorn. Inzet: één van de twintig bussen waar vandalen toesloegen. © Maarten Sprangh / Keolis

RRReis gaat zich na ‘vuilspuiterij’ in Apeldoorn wapenen tegen vandalen

De remise van RRReis in Apeldoorn is afgelopen weekeinde voor de tweede keer in korte tijd slachtoffer geworden van vandalisme. Voor de regionale busvervoerder is de maat daarom vol. ,,We gaan maatregelen nemen.’’

4 reacties

 • Paul Eijk

  2 maanden geleden
  Wat voor achtelijkheid deze vandalisme tot gevolg heeft doet je toch vooral aan de geestelijke gezondheid van deze figuren twijfelen.
 • E Noorman

  2 maanden geleden
  Het ongedierte dat dit soort zaken uithaalt moet gevonden worden! Alle schade en opruimwerkzaamheden moet op hen verhaald worden. Het is de rotzooi van onze samenleving, moet keihard aangepakt en financieel uitgekleed worden!!
 • Reinder Bosch

  2 maanden geleden
  We groeien naar een samenleving toe waar alle eigendommen achter hoge hekken afgesloten moeten worden. De deugende burger zit achter de tralies en het ongedierte loopt buiten in alle vrijheid. Als samenleving wordt overspoeld door ongedierte helpt handhaving, haltprojecte hier en daar en stichtelijke woorden van een rechter niet. We moeten toe naar een wie niet horen wil moet voelen beleid. In China wordt ieder die niet deugd in een opvoedingskamp gestopt. Word tijd dat we dit overnemen.
 • D Klopman

  2 maanden geleden
  220 vol op de hekken zetten. Ze horen can andere mens spullen af te blijven

Apeldoorn