Ruiten ingegooid van verwarde man die Mikail (11) uit Apeldoorn zou hebben verwond met steekwapen

met videoOnbekenden hebben vanavond alle ruiten ingegooid van de flatwoning van een verwarde man die de 11-jarige Mikail zou hebben verwond met een steekwapen. Het jongetje werd donderdagmiddag slachtoffer van een steekincident aan de Pythagorasstraat in Apeldoorn.

7 reacties

 • W. Daalhuisen

  2 maanden geleden
  Komt wel weer goed. Ze plaatsen deze verwarde persoon straks gewoon weer in een wijk waar ze hem niet kennen. Moet toch ook ergens zelfstandig en zonder hulp/begeleiding kunnen wonen toch?
 • MO Vos

  2 maanden geleden
  Dit verhaal is het gevolg van bezuinigingen! De verwarde persoon moet van de straat en opgenomen worden. Bescherming tegen zichzelf en voor anderen. Hij vertoonde al een tijdje bijzonder gedrag. Maar geen één instantie die ingrijpt! En het jongetje is TOEVALLIG een slachtoffer. Heel erg triest en angstig. Graag ggnet terug voor onze zieke mensen. Dat is, denk ik, een oplossing!!! Sommige mensen kunnen niet zelfstandig wonen.
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  Heel veel mensen zien nog steeds niet dat deze overheid alle problemen in de samenleving over de schutting gooit bij de burgers. Psychiatrische ziekenhuizen zijn gesloten, dus mensen moeten ambulant behandeld worden, wat uiteraard niet werkt. Maar de overheid heeft lekker bezuinigd. Nu moeten deze mensen in een sociale huurwoning, wat uiteraard niet werkt, noch voor de personen zelf, noch voor de buurt. Zo krijg je vanzelf gettovorming in buurten. Maar de overheid zit er niet mee hoor.
 • Barbara Pieters

  2 maanden geleden
  zodra iemand "verward gedrag"vertoont en dienovereenkomstig handel is het dus helemaal legitiem te noemen?????
 • N Dekker

  2 maanden geleden
  Het gaat hard achteruit in de sociale huursector. Er moet maar vanalles met voorrang geplaatst worden door de woningbouw. Niet leuk meer, asielzoekers, verwarde mensen, mensen uit een instelling of kliniek enz. Met de meesten is geen sociaal contact mogelijk en lappen ze de regels aan hun laars. Je ziet het gewoon steeds vaker gebeuren. Vervuiling, agressie, geweld, egoïsme, schelden, drank en drugsgebruik, afval rond onze flat. Leuk is het allang niet meer hier om te wonen. Oplossing?!

Apeldoorn