Yvonne Drosterij en Kelly Croes van modewinkels Fashion Factory en Lef in Apeldoorn moeten maandelijks duizenden euro's uit eigen zak bijpassen om de touwtjes aan elkaar te knopen. Yvonne: ,,Als we in april weer open mogen, kost het ons nog zeker twee jaar om alle schulden af te betalen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne Drosterij en Kelly Croes van modewinkels Fashion Factory en Lef in Apeldoorn moeten maandelijks duizenden euro's uit eigen zak bijpassen om de touwtjes aan elkaar te knopen. Yvonne: ,,Als we in april weer open mogen, kost het ons nog zeker twee jaar om alle schulden af te betalen.” © Maarten Sprangh

Schreeuw om veel meer geld in steunpakket voor ondernemers: ‘Na corona kost het 2 jaar om onze schulden af te betalen’

Het coronahulppakket van het kabinet is bij lange na niet genoeg, zeggen brancheorganisaties INRetail en Hiswa Recron. We zitten op een kantelpunt, ondernemers zitten er helemaal doorheen. Oplossing? Als het aan Hiswa-directeur Geert Dijks ligt, verdubbelt of verdrievoudigt het kabinet de steun. ,,Onze economie die paar honderd miljard best aan.” Goed idee?

 1. Boeven bibberen na kraak chatsystemen: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’
  PREMIUM

  Boeven bibberen na kraak chatsyste­men: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’

  Grootschalige cokesmokkel, Colombiaanse cocaïnewasserij, aanslag op een woning, foute wouten en drugslabs: de klappen die het kraken van de versleutelde communicatiedienst Encrochat aan de onderwereld uitdeelt, worden langzaamaan zichtbaar. Advocaten bestrijden voor hun panikerende clientèle de rechtmatigheid van de hack, vooralsnog zonder succes. ,,Criminelen kunnen beter weer gewoon in de sauna gaan overleggen.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle
  Play

  Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle

 2. Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis
  Play

  Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis

Apeldoorn