Scooterrijder (18) overleden na aanrijding in Apeldoorn

met video + UpdateBij een aanrijding in Apeldoorn is de bestuurder van een scooter overleden. Het gaat om een 18-jarige man, heeft de politie aan het begin van de nacht bevestigd. 

11 reacties

 • Ton T Koperberg

  1 maand geleden
  Ik vindt het zo erg voor dat gezin niet te bevatten zo jong nog ik de familie veel strekte toe
 • arjan kok

  1 maand geleden
  Onrustig bij het ziekenhuis was het ook in Nijmegen een paar jaar geleden.
 • Auke de Jager

  1 maand geleden
  Onrustig??????? Pfff
 • Willem Heerema

  1 maand geleden
  Hopelijk besteedt de Stentor t.z.t. ook nog even aandacht aan dit onderwerp als de ongevalsoorzaak duidelijk is. Dit ter lering aan ons allen.
 • Ronald Klomp

  1 maand geleden
  Heel triest dat er iemand door een ongeval om het leven is gekomen maar terzijde. Mijn woning kijkt uit op de Laan van orden en zie regelmatig dat met name scooterrijders veel te hard over de Laan van Orden richting het centrum rijden. Politieonderzoek zal de oorzaak van het ongeval uit moeten wijzen en pas als de uitkomst van dat onderzoek bekend is komt er duidelijkheid over de toedracht.
 1. Bij afscheid kreeg Yvonne omgekeerde boekenbon, nu heeft ze monumentale kunst van Apeldoorn vastgelegd
  PREMIUM

  Bij afscheid kreeg Yvonne omgekeerde boekenbon, nu heeft ze monumenta­le kunst van Apeldoorn vastgelegd

  Vertrek je na veertig jaar trouw dienstverband bij de baas geven jouw collega’s je nog extra werk mee, als afscheidscadeau. Toen Yvonne de Vries in 2019 bij de gemeente Apeldoorn met pensioen ging kreeg ze een ‘omgekeerde boekenbon’. Of ze al haar kennis wilde gebruiken om een boek te schrijven over monumentale kunst in Apeldoorn? ,,Ik was totaal verrast, maar heb het met heel veel plezier gedaan.’’