Omwonenden verbaast het niet. Ten tijde van het ongeval gaven ze al aan dat de weg 'een racebaan is'.
Volledig scherm
Omwonenden verbaast het niet. Ten tijde van het ongeval gaven ze al aan dat de weg 'een racebaan is'. © Luciano de Graaf

Scooterrijder aangereden op plek waar eerder 20-jarige fietser omkwam in Apeldoorn

Precies een week nadat de politie een reconstructie deed op de plek waar eind november in Apeldoorn een 20-jarige fietser om het leven kwam, ging het vandaag aan het einde van de ochtend weer mis. Een scooterrijder en auto kwamen met elkaar in botsing vlak voor de oversteekplaats.

12 reacties

 • jan van westerveld

  5 dagen geleden
  Geen discipline meer op de weg..... Iedereen doet maar waar hij of zij zin in heeft. Een falend beleid, alsmede een overheid en gemeente die het geen barst interesseert.
 • R. Veldhuis

  3 weken geleden
  De scooters zijn tegenwoordig ook een stuk gevaarlijker. Zeler nu na de helmplicht veel zijn omgebouwd naar een geel nummerbord. Die kiezen maar wat ze uitkomt op de weg of niet op de weg. Los van de blauwe nummerborden die ook vaak al veel waren opgevoerd.
 • Dick Meerdink

  2 maanden geleden
  Waarom zijn automobilisten altijd de schuldigen, hoeveel keer gebeurd het niet dat er nog even een fietser voor je langs rijdt, waardoor je behoorlijk op de remmen moet.
 • Gert Kamphuis

  2 maanden geleden
  Idd Marlies, goed bedoeld maar nu geeft het bord aan dat het verboden is rustig te rijden
 • Jim De Vries

  2 maanden geleden
  Jeroen als ik binnen de bebouwde kom oversteek dan hou ik rekening met een snelheid van naderend verkeer van 50 km/h. Het menselijk brein is niet in staat om hogere snelheden goed in te schatten. Dus als iemand 80 of harder rijdt dan is dat vragen om problemen. En vergeet niet dat het niet verboden is om waar dan ook de Zutphensestraat over te steken en zeker niet verplicht om een paar honderd meter om te lopen of fietsen over een verhoogde brug. Wel veiliger, dat ben ik met iedereen eens