De scooter van de vrouwen raakte licht beschadigd.
Volledig scherm
De scooter van de vrouwen raakte licht beschadigd. © Luciano de Graaf

Scooterrijdsters gewond na aanrijding met auto in Apeldoorn

Twee vrouwen op een scooter zijn aan het einde van de middag gewond geraakt toen ze geschept werden door een auto op de Landdrostlaan in Apeldoorn. De automobilist had de vrouwen over het hoofd gezien.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Er komt een ton minder binnen, maar RTV Apeldoorn draait gewoon door: ‘We zijn een sterk merk’
  PREMIUM
  6

  Er komt een ton minder binnen, maar RTV Apeldoorn draait gewoon door: ‘We zijn een sterk merk’

  RTV Apeldoorn verloor zeventien maanden geleden de uitzendlicentie als lokale omroep. Sindsdien is RTV Apeldoorn niet meer te horen in de ether en zijn er geen programma’s meer op televisie te zien. Neemt niet weg dat er nog steeds stagiairs worden opgeleid en er op internet nog steeds uitzendingen zijn. ,,Het is lastig, maar dankzij de goodwill die we in vijftien jaar hebben opgebouwd kunnen we door.’’