Slachthuis Gosschalk uit Epe weer de fout in: camerabeelden tonen mishandeling varkens en koeien

Bij slachterij Gosschalk in Epe worden varkens en koeien mishandeld. Camerabeelden van Varkens in Nood tonen hoe de dieren geslagen worden en stroomstoten krijgen. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) plaatst Gosschalk per direct onder verscherpt toezicht. ,,Dit is volstrekt onacceptabel.” 

22 reacties

 • Miranda Engelen

  5 maanden geleden
  Hoop dat er meer volk opstaat om dit soort praktijken tegen te gaan Ook word er gerommeld met het vlees, paardenvlees vermengen met rundvlees Sta op en maak een 👊
 • Chris Zeephat

  5 maanden geleden
  Een slachthuis is een paradijs voor psychopaten.
 • henk hartog

  5 maanden geleden
  Gelukkig eten wij maximaal 3x per week vlees, is genoeg en ook goed zo voor jouw lichaam. Iedergeval.. Deze tent mag vandaag z'n deuren sluiten. Einde discussie
 • Catharina Blok

  5 maanden geleden
  Angstaanjagend deze toestanden ! De getoonde mentaliteit laat het ergste vrezen. Wanneer maakt men een einde aan deze concentratiekampen voor dieren ? De overheid kan niet zeggen dat ze dit niet al lang weten.
 • sander bor

  5 maanden geleden
  Dit bedrijf gelijk zijn bevoegdheid tot ondernemen afnemen. Gegevens bij de KVK schrappen. Opdoeken dit moordenaarsbedrijf.
 1. Sinterklaas blijft buiten onder de carport en draagt latex handschoenen: ‘Tweede jaar op rij drama’
  PREMIUM

  Sinter­klaas blijft buiten onder de carport en draagt latex handschoe­nen: ‘Tweede jaar op rij drama’

  Dit jaar geen heerlijk avondje bij een knapperend haardvuur voor Sinterklaas en zijn pieten, als ze er dit weekeinde op uit gaan om verwachtingsvolle gezinnen van cadeaus te voorzien. Op de Veluwe wordt sinterklaas coronaproof gevierd. De goedheiligman blijft aan de deur staan, of moet hij het doen met tochtige carports en koude garages. ,,Dan maar een extra sjaal om.’’
 2. De ontstoken keelamandelen van Robin (11) uit Apeldoorn moeten eruit, maar ziekenhuis heeft geen plek (en hij is niet de enige)
  PREMIUM
  2

  De ontstoken keelamande­len van Robin (11) uit Apeldoorn moeten eruit, maar ziekenhuis heeft geen plek (en hij is niet de enige)

  Dagelijks aan de medicijnen om de pijn te onderdrukken, sluimerende angst dat de kanker uitzaait, een donornier die maar niet kan worden geplaatst. Patiënten die door de coronadrukte in de ziekenhuizen niet aan de beurt komen voelen zich bang, machteloos, gefrustreerd en zijn boos, blijkt uit de vele tientallen reacties die we kregen op een oproep. Een portret van acht wachtenden.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn