Penningmeester Donald de Leeuw is dolblij dat hij de collectebus van Het Apeldoornsche Bosch voor het Herinneringscentrum op de kop heeft weten te tikken.
Volledig scherm
PREMIUM
Penningmeester Donald de Leeuw is dolblij dat hij de collectebus van Het Apeldoornsche Bosch voor het Herinneringscentrum op de kop heeft weten te tikken. © Maarten Sprangh

Slapeloze nachten vanwege bijzondere collectebus: ‘Had er niet aan moeten denken als die voor onze neus was weggekaapt’

,,Je mag het best weten,” zegt een hoorbaar emotionele penningmeester Donald de Leeuw van het Herinneringscentrum Het Apeldoornsche Bosch. ,,Ik had er een slapeloze nacht van. Bang dat ik was dat de collectebus op Marktplaats voor onze neus zou worden weggekaapt.”

  1. We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity
    Jouw mening

    We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity

    Dieetgoeroe Sonja Bakker is te mager en daar heeft iedereen een mening over. Tegelijkertijd deelt Miljuschka Witzenhausen regelmatig foto's van haar welgevormde ontblote lichaam op Instagram. En je kan het al wel raden, ook daar wil iedereen iets van vinden. Zowel positief als negatief. De presentatrice staat bekend om haar strijd voor body positivity, want in een wereld voor gepolijste plaatjes en hyperstrakke lijven wil zij strijden voor een realistischer beeld. Het is volgens haar tijd voor een tegengeluid. In een nieuwe documentaire gaat ze het gesprek aan over het ideale lichaam. Moeten we nu met zijn allen massaal ons ‘realistische’ blote lijf laten zien?

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn