Enorme veranderingen die op stapel staan in de autobranche als gevolg van de opkomst van elektrische auto's. Er is een nieuw type automonteur nodig. Op de foto 3e jaars studenten Leon Oxener (links) en Bryan Berendsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Enorme veranderingen die op stapel staan in de autobranche als gevolg van de opkomst van elektrische auto's. Er is een nieuw type automonteur nodig. Op de foto 3e jaars studenten Leon Oxener (links) en Bryan Berendsen. © Maarten Sprangh

Sleutelen is straks passé bij auto's

Olie verversen, bougies vervangen en motoren afstellen is er niet meer bij in de garage van de toekomst. Die is een stuk schoner en de sleutelaar is vervangen door een specialist die met zijn laptop storingen opspoort en software vervangt. Bij Aventus sorteren ze al voor.

 1. Regionale marktkooplui in non-food verheffen hun stem voor gelijke regels: ‘Ik betwijfel of we overleven’
  PREMIUM

  Regionale marktkoop­lui in non-food verheffen hun stem voor gelijke regels: ‘Ik betwijfel of we overleven’

  Ze ervaren nog altijd schreeuwende rechtsongelijkheid. De marktkooplui van non-food (alles dat niet eetbaar is), mogen hun waren nog steeds niet verkopen, terwijl andere ondernemers hun klanten wél mogen bedienen, al dan niet op afspraak. Marktkooplieden uit de regio vestigen hun hoop daarom op protesten en een eventuele rechtsgang, want ze dreigen aan de coronamaatregelen ten onder te gaan.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Negen doden bij schietpartij bij FedEx in Indianapolis
  Play

  Negen doden bij schietpar­tij bij FedEx in Indianapo­lis

 2. Bikini's verschieten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over
  Play

  Bikini's verschie­ten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over

Apeldoorn