Sloopellende houdt maar niet op voor Theo van Middelkoop

VIDEOHij zit midden in de ellende van sloop- en bouwwerkzaamheden en het houdt maar niet op. Op deze manier wordt het wel erg lastig om klanten naar z'n winkel te lokken, zucht Theo van Middelkoop. Links, rechts én achter zijn modezaak De Hangar werken slopers zich in het zweet en winkelend publiek op de Hoofdstraat wordt het zicht op zijn shop benomen door een lange schutting langs de Beekstraat. Gisterochtend beukte puin die schutting ook nog eens doormidden. ,,Dit is niet leuk meer.’’

Hij zal de vlag uithangen als hij niet langer een bouwput om zich heen heeft en de verbouwing van het voormalige V&D-blok is afgerond. Hij krijgt een publiekstrekker naast zich, in de vorm van een grote Costes-winkel in een fonkelnieuw pand. Maar op dit moment bepalen de resten van de voormalige Kruidvat zijn uitzicht en het continue gebeuk van slopershamers en geronk van grijpmachines maakt z'n humeur er niet beter op. Nog drie weken en de Kruidvat is met de grond gelijk, kondigt de uitvoerder van het bouwbedrijf aan. In ieder geval dus nog drie weken lang werkzaamheden die potentiële klanten de lust ontnemen om nieuwsgierig de Beekstraat in te lopen, constateert Van Middelkoop.

  1. Videobeelden van beschieting City Club in Apeldoorn geven details daders
    video

    Videobeel­den van beschie­ting City Club in Apeldoorn geven details daders

    De mannen die de City Club nachtclub op het Caterplein in Apeldoorn in de nacht van 7 november 2018 rond 3 uur hebben beschoten waren klein van stuk. Zo'n 1.70 m. schat de politie aan de hand van camerabeelden, die vanavond zijn vrijgegeven via het tv-programma Opsporing Verzocht. Een van hen, de schutter, trekt bovendien met zijn been en schoot met een pauze herhaaldelijk op de nachtclub, ondanks dat nabij gelegen horecazaken ook op dat moment geopend waren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn