Een steenmarter zet zijn tanden in de bedrading van een auto.
Volledig scherm
PREMIUM
Een steenmarter zet zijn tanden in de bedrading van een auto. © archief/ANP

Slopende steenmarter in je huis of je auto? Dit zijn jullie tips om de marter te weren

Een slopende steenmarter vernielde verscheidene keren de bekabeling van de auto van Floor en Tim uit Apeldoorn. En niet alleen in hun auto: in de buurt waren meer klachten. De steenmarter komt op steeds meer plekken voor. Daarom hierbij jullie eigen tips om leed te voorkomen.

2 reacties

 • M.R bos

  1 week geleden
  Zowel in huis als in de auto's...kastje met geluid plaatsen helpt en in huis schaaltjes met wc eend of bleekwater op de plaatsen waar ze zich ophouden, en ook de ultrasoon kastjes. Zoveel mogelijk maatregelen..
 • kor Flokstra Kor

  1 week geleden
  Ook wij hebben bezoek gehad van deze onuitgenodigde gast. Een dag later direct de kabels bekeken maar die waren in tact. De dealer gebeld en die had meerdere klanten gehad met schade .Zijn advies was een kastje geplaatst en echt nooit is hij weer terug geweest.
 1. Apeldoorn knalt met drie filmfestivals in de open lucht, waarvan twee op hetzelfde moment
  PREMIUM

  Apeldoorn knalt met drie filmfesti­vals in de open lucht, waarvan twee op hetzelfde moment

  In de vorige eeuw was het al een van de oogappeltjes van Apeldoorn: een meerdaags filmfestival in de open lucht. Dit jaar worden de filmliefhebbers helemaal in de watten gelegd. Niet alleen staat op de bosweide van Park Berg en Bos de 28ste editie op het punt van beginnen, er staan nog twee andere festivals op de rol. Eén zelfs op hetzelfde moment. ,,Dat bijt niet’’, denken de organisatoren.

Apeldoorn