Volledig scherm
© commons.wikipedia.org

Slotenmaker Assa Abloy wil locatie Apeldoorn sluiten

APELDOORN - Slotenfabrikant Assa Abloy sluit eind dit jaar de vestiging in Apeldoorn. Dat voornemen heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt aan het personeel.


Er werken 58 mensen op de locatie in Apeldoorn. Lang gebeurde dat onder de naam Nemef. Het plan van Assa Abloy is de werkzaamheden te concentreren op een andere locatie, in België of in Noord-Brabant. Volgens een woordvoerder staat nog niet vast hoeveel arbeidsplaatsen er in de gehele organisatie verdwijnen. Op dit moment zijn er 258 personen in dienst.

Het bedrijf gaat nu over het plan om de tafel met de ondernemingsraad en vakbonden.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Hoenderloo volgt voorbeeld burgerinitiatief Zuid doet Samen

  Hoenderloo volgt voorbeeld burgerini­ti­a­tief Zuid doet Samen

  Het burgerinitiatief uit Apeldoorn - Zuid, waarbij buurtbewoners de wijk rondgaan en mensen met elkaar in contact brengen, krijgt een vervolg in Hoenderloo. Onder de naam ‘Het Nieuwe Initiatief’ zijn vrijwilligers uit Hoenderloo begonnen met het organiseren van inloopochtenden voor inwoners van het dorp. Vier vrijwilligers uit Hoenderloo sloten deze week een opleiding tot buurtassistent bij de Buurtcoöperatie Apeldoorn - Zuid (Zuid doet Samen) af.
 2. Apeldoornse raadsleden worden nooit verwend
  PREMIUM

  Apeldoorn­se raadsleden worden nooit verwend

  Ze worden niet overladen met cadeaus. Laat staan dat ze geschenken van meer dan 45,- euro krijgen aangeboden. Maar toch staat er wel eens iets klaar voor Apeldoornse raadsleden, na afloop van een werkbezoek. Voor de Partij voor de Dieren is het van belang dat er in ieder geval geen dierlijke producten in zijn verwerkt. En de SP laat de goodiebag doorgaans staan. ,,Wij doen het voor een ideaal en zijn hierin niet belangrijker dan elke andere bezoeker of deelnemer.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn