Huisarts Martin Dieleman uit Hoenderloo, die ook twee dagdelen per week voor De Hoenderloo Groep werkt, vreest dat hij zijn praktijk moet opheffen als de instelling de deuren sluit.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Martin Dieleman uit Hoenderloo, die ook twee dagdelen per week voor De Hoenderloo Groep werkt, vreest dat hij zijn praktijk moet opheffen als de instelling de deuren sluit. © Rob Voss

Sluiting jeugdzorginstelling brengt dorp in onzekerheid: het is gedaan met de rust in Hoenderloo

De sluiting van het voormalige ‘jongenshuis’ is in Hoenderloo als een bom ingeslagen. Dorp en instelling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar Hoenderloo dreigt meer dan alleen de jeugdzorginstelling kwijt te raken. ,,Mijn toekomst staat op het spel’’, zegt huisarts-apotheker Martin Dieleman.   

  1. Drankrijder, boeteregen en ingetrokken rijbewijzen bij politiecontroles rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen

    Drankrij­der, boeteregen en ingetrok­ken rijbewij­zen bij politiecon­tro­les rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen

    Tientallen bestuurders zijn gisteravond op de bon geslingerd bij politiecontroles rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen. Acht bestuurders konden direct hun rijbewijs inleveren vanwege de snelheid waarmee ze reden, onder andere op de A1, de A50 bij Apeldoorn en de A28 bij Zwolle. Op de N35 tussen Zwolle en Heino plukte de politie een ‘drankrijder’ van de weg.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn