Smullen voor autoliefhebber: klassieke driewielers trekken bekijks in Deventer en Achterhoek

VIDEOEen opvallende stoet ‘classic sportcars’ trok vandaag door de regio Deventer en Achterhoek. Oldtimers, maar dan op driewielen. Er zijn er hooguit veertig van in Nederland, schat coureur Henk Buiten uit Deventer. ,,Hoe hard ze kunnen? Dat wil je niet weten, dan word je bang.”

0 reacties

 1. GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhankelijk’
  PREMIUM
  4

  GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhanke­lijk’

  Een rapport naar nut en noodzaak van een logistiek centrum voor de papierindustrie in Eerbeek deugt niet. Dat is de stevige conclusie van GroenLinks in Brummen. Volgens de fractie wordt gesjoemeld met cijfers waardoor het lijkt alsof een nieuw logistiek centrum noodzakelijk is voor het papierdorp. ,,De prioriteit lijkt te worden gegeven aan de papierindustrie, in plaats van aan de leefbaarheid in Eerbeek.”
 2. Net nu de kappers weer open mogen, gaat deze grote salon in Apeldoorn kopje onder: ‘De derde lockdown was funest’
  PREMIUM
  20

  Net nu de kappers weer open mogen, gaat deze grote salon in Apeldoorn kopje onder: ‘De derde lockdown was funest’

  De derde lockdown is de nekslag voor Partners Hairstyling. De grote kapperszaak in het centrum van Apeldoorn sluit na ruim dertig jaar per direct de deuren. Een persoonlijk drama voor eigenaar Bertie Koolman. Eerst verloor hij zijn vrouw en zakenpartner Lisette en nu hun levenswerk. Het pensioengeld is op. Geëmotioneerd en moegestreden: ,,Dit zijn drie keiharde levensjaren geweest.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn