De winkelstraat in Apeldoorn
Volledig scherm
PREMIUM
De winkelstraat in Apeldoorn © Rob Voss

Snel de stad in om te shoppen: ‘Ik vrees dat het voorlopig de laatste keer is’

Nu ons een nieuwe lockdown boven het hoofd hangt, trekken veel mensen nog even snel naar de stad voor de laatste sint- en kerstinkopen - nu het nog kan. ,,Ik loop hier rond met het besef dat het voorlopig de laatste keer is.”

12 reacties

 • Reinder Bosch

  1 jaar geleden
  Als de scholen open blijven en zelfs (hoe bestaat het in vredesnaam) kinderen zonder mondkapjes in de verenigingen, op schoolpleinen en in de gangen blijven rondlopen dicht op elkaar heeft geen enkele lockdown effect. Deze kinderen zijn, ongewild, grootste bron van verspreiding. Dus cafe's, kleedkamers, kantine', pretparken e.d. dicht. Scholen uitsluitend met mondkapjes, handenwassen, 1,5 mafstand open. Maar alle andere lokaties winkels, restaurants e.d. kunnen open blijven, mits op 1,5 meter
 • Hans van de Laan

  1 jaar geleden
  Alles wat gezond voor ons is laten we links liggen. Wat je juist niet moet doen...ach ja dat doen we massaal. Deze virus gaat nooit meer weg en er komen nog veel meer akelige situaties bij.
 • CT Putten

  1 jaar geleden
  Weer slappe hap aanpak. Gooi de boel nu 3 weken volledig dicht. Ja met vaccineren zou alles opgelost zijn. Ben er zoooooooo klaar mee. Slappe hap regering . Toon eens ballen dan deze zachte niet werkende aanpak
 • Hendrik Willemsen

  1 jaar geleden
  @A.G. de Jong. Kom eens met een alternatief zodat de zorg niet wordt overbelast. @Henk Hartog. Als je nog steeds roept dat Corona vergelijkbaar is als de griep, dan kijk je gewoon niet naar feiten. Gezonde mensen overlijden niet aan de griep, dat gebeurd wel bij Corona.
 • Evert Slager

  1 jaar geleden
  Misschien moeten onderstaande heren iets minder selectief lezen voor ze hier weer allemaal insinuaties maken mbt de gevaccineerde mensen . Gisteren stond er een stuk in van een longarts die uitlegt hoe het precies zit met de verhoudingen in het ziekenhuis mbt de gevaccineerde en ongevaccineerde patiënten . Maar dat past niet in het straatje van deze mensen dus dat zal men wel niet gelezen hebben .