Wethouders van drie gemeenten (Admiraal, Willems en Steinweg) hielpen mee met het graven van ‘de eerste sleuf’ voor glasvezel in het buitengebied bij Klarenbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouders van drie gemeenten (Admiraal, Willems en Steinweg) hielpen mee met het graven van ‘de eerste sleuf’ voor glasvezel in het buitengebied bij Klarenbeek. © Kevin Hagens

Snel internet voor platteland rond Apeldoorn, maar dorpen moeten wachten

Geen huis in de buurt te bekennen, op de plek waar gistermiddag de eerste schop in de grond ging voor de aanleg van glasvezel in Klarenbeek. Of beter: bij Klarenbeek. Terwijl meer dan vijfduizend woningen op het platteland van snel internet worden voorzien, moet de dorpskern nog even wachten.

  1. Arje voelt zich thuis op vmbo-school in Apeldoorn: ‘We gaan lekker rammen, lekker drummen!’
    PREMIUM

    Arje voelt zich thuis op vm­bo-school in Apeldoorn: ‘We gaan lekker rammen, lekker drummen!’

    ,,Lekker rammen, lekker drummen!” De 13-jarige Arje Meijer uit Ugchelen tovert een grote glimlach op zijn gezicht. Hij heeft superveel zin in de muziekles. Want ja, drummen, dát is zijn ding. Hij voelt zich op zijn plek hier in Apeldoorn, op UGO verkennend vmbo. Sinds de zomervakantie gaat de enthousiaste jongen, die het syndroom van Williams heeft, hier één dag in de week naar toe.