Verzekeraar Centraal Beheer helpt consumenten bij het verkopen van hun auto door het aanbieden van een persoonlijke autoreclame.
Volledig scherm
Verzekeraar Centraal Beheer helpt consumenten bij het verkopen van hun auto door het aanbieden van een persoonlijke autoreclame. © Centraal Beheer

Snel uw auto verkopen? Even Apeldoorn bellen

Wie zijn auto snel wil verkopen, kan tot en met 10 juni een beroep doen op Centraal Beheer. De verzekeraar uit Apeldoorn helpt de consument bij het maken van een flitsend reclamefilmpje.

Door gebruik te maken van verschillende beamers, camera’s en een voice-over kan de consument zijn eigen autoreclame zo flitsend mogelijk maken. Het maken van het reclamefilmpje neemt niet meer dan een minuut in beslag. Het filmpje kan vervolgens door de consument gedeeld worden via social media of een autoverkoopsite.

Enorm aanbod

Centraal Beheer, zelf bekend geworden van de slogan 'Even Apeldoorn bellen', speelt hiermee in op de groei van de occasionmarkt in het eerste kwartaal van 2018. Per maand verkopen consumenten onderling ongeveer 60.000 auto’s. Door het enorme aanbod wordt opvallen tussen alle andere advertenties steeds moeilijker. Daarom biedt Centraal Beheer consumenten de mogelijkheid een op maat gemaakte reclame op te nemen om zo hun auto sneller te verkopen.

Wasstraat

Ze kunnen kiezen uit verschillende thema’s, zoals luxe, Hollywood en natuur. ,,Je kunt het zien als een wasstraat waar je inrijdt en weer uit rijdt met een kant-en-klare persoonlijke reclame”, meldt Ellen van der Horst, campagnemanager bij Centraal Beheer.

Wie zich wil aanmelden voor een persoonlijke commercial, kan hier klikken.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn