Schade aan het wegdek van de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn. De snelweg wordt vrijdag in noordelijke richting voor zestien dagen afgesloten vanwege groot onderhoud.
Volledig scherm
PREMIUM
Schade aan het wegdek van de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn. De snelweg wordt vrijdag in noordelijke richting voor zestien dagen afgesloten vanwege groot onderhoud. © Gerard Burgers

Snelweg van Arnhem naar Apeldoorn gaat 16 dagen dicht: ‘Nog nooit meegemaakt’

Het is zelden vertoond. Rijkswaterstaat sluit vrijdag een snelweg zestien dagen lang af voor alle verkeer, over een lengte van 21 kilometer. ,,Zo’n lange afsluiting hebben we nog nooit meegemaakt”, zeggen ze bij de wegbeheerder. De snelweg in kwestie is de A50 van Arnhem naar Apeldoorn, waar het asfalt grote gaten vertoont.

16 reacties

 • M.M. Bonder

  3 dagen geleden
  Wordt tijd dat ze in België hetzelfde doen, bij deze staat van de weg! Daar is het helemaal dramatisch met sommige (snel-)wegen!
 • selma leerkes

  1 week geleden
  Ik rij er dagelijks op. Zowat gehele stuk is slecht. Vele gaten, en grote delen zijn zo broos dat ze niet nog een winter overleven. Daarnaast is de weg al een grote lapjesdeken van gaten en stukken wegdek die al eerder gerepareerd moesten worden. Hoogste tijd. Ja 2 wkn 30 min extra reistijd... Maar liever dat dan komend winter mn auto naar de |<|_○'['€.....
 • Bennie Dijkslag

  1 week geleden
  In Hoenderloo maakt men zich zorgen over sluipverkeer, maar daar wordt de weg ook deels afgesloten. En Groenendaal dan? Hier nu weer het verdomhoekje?? T is nu al vaak een racebaan en de politie wil niet controleren....
 • Arend van Faassen

  1 week geleden
  Martin Bolhuis, ja hoor, gewoon even op de site van Rijkswaterstaat, ANWB, van A naar Beter kijken dan zie je de omleidingsroute. Extra reistijd, tja, ook een beetje afhankelijk van het aantal protesten op de weg.
 • Paul Eijk

  1 week geleden
  En wij al klagen als we in Duitsland slinger de slang met 80 km via de middenberm moesten, maar compleet afsluiten zonder redelijke omleiding is wel heel erg drastisch en weer echt Nederlands van zoek het maar uit we doen het gewoon!

Apeldoorn