Speelparadijzen in Apeldoorn en Zwolle ‘rebelleren’ tegen coronabeleid

VIDEOHij heeft het helemaal gehad met alle beperkingen, zegt Diederik Miedema. Daarom heeft hij vanochtend om tien uur de deuren van Monkey Town geopend in Apeldoorn. Hoe kan het dat je wel de sportschool in mag, maar niet met je kinderen naar het indoor speelparadijs kunt?

7 reacties

 • eduard vd meulen

  1 jaar geleden
  Moet veel meer gebeuren gewoon open kinderen moeten gewoon lekker kunnen uitrazen ik heb zelf 2 kinderen en ze zijn dit ook zat gelukkig kunnen ze wel weer gewoon naar school
 • R Peters

  1 jaar geleden
  Ik vind die ballenbakken zo smerig. Als je het over een bacteriënbom hebt dan moet je daar heen gaan. Zoek lekker het bos op, natuurspeeltuinen vinden de kids net zo leuk. En gelukkig mag alle sport weer, dus weer lekker trainen buiten. En ik ben ook weer blij, kan maandag weer zwemmen.
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Dank Luijten, ik begrijp het.
 • Rick Luijten

  1 jaar geleden
  Ik denk dat mijn reactie verkeerd wordt begrepen. Ik bedoel te zeggen dat het voor kinderen veel gezonder is om buiten te zijn, dan in een indoor speeltuin.
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  @ Luijten,u zegt kinderen zitten al zoveel binnen. Dat wordt er niet anders door als ze naar een indoor speelparadijs gaan. In dit geval gaat uw conclusie dat buiten spelen goed is voor een kind en voor de weerstand dus niet op. Sterker: je kan je afvragen of indoor spelen op door andere kinderen vervuilde en mogelijk besmette speeltoestellen dan wel gezond is.