Spoorwegovergangen in Hardenberg en Twello behoren tot gevaarlijkste van ’t land: ProRail hangt camera’s op

video'sDrie spoorwegovergangen in Hardenberg (Jan Weitkamplaan) en Twello (Stationsstraat en Molenstraat) behoren volgens een analyse van ProRail tot de gevaarlijkste- van ons land. De spoorwegbeheerder hangt daarom samen met het Openbaar Ministerie (OM) camera’s op bij deze overgangen.

1 reactie

 • Christiaan Jurjens

  1 maand geleden
  goed idee camera en laten bekeuren
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Kritiek op communicatie gemeente Voorst over sluiting spoorwegovergangen: ‘Absurd hoe het nu gaat’
  PREMIUM

  Kritiek op communica­tie gemeente Voorst over sluiting spoorweg­over­gan­gen: ‘Absurd hoe het nu gaat’

  Gesloten of stevig aangepaste spoorwegovergangen wekken bij inwoners van Twello grote zorgen over de bereikbaarheid en veiligheid in hun dorp. En die zijn de afgelopen tijd niet weggenomen door de gemeente Voorst. Mensen voelen zich niet gehoord, zo blijkt. Volgens de twee grootste oppositiepartijen in de gemeenteraad is dit het zoveelste voorbeeld van gebrekkige participatie.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn