-
Sterrenrestaurant De Leest in Vaassen. Sterrenkok Jacob Jan Boerma (links) heeft het pand verkocht aan Jan Leune (rechts), wiens schoonzoon chef Pasquale Carfora de leiding over de keuken krijgt.
© Rob Voss
-
© Rob Voss
-
Jacob Jan Boerma en Pasquale Carfora.
© Rob Voss
-
Tomatensoep met tomaten in verschillende kleuren en bites
© Pasquale Carfora
-
Fijngesneden kabeljauw met paprika, broccoli en bloemkool met groene saus
© Pasquale Carfora
-
Carpaccio van gerookt vlees met olijvencrumbles, kwartelei, paprikasaus en chips van parmiggiano
© Pasquale Carfora
-
Creme van erwten, salade van voorjaarsgroenten, burrata, chip met tomaat en parmiggiano
© Pasquale Carfora
-
Kabeljauw in een korst van pistachenootjes, aardappeltaart, gemarineerde puntarelle, saus van pistachenootjes
© Pasquale Carfora
-
Amandelcake met grapefruit , meringue en kardemom ijs
© Pasquale Carfora
-
1
van
9
-
2
van
9
-
3
van
9
-
4
van
9
-
5
van
9
-
6
van
9
-
7
van
9
-
8
van
9
-
9
van
9