Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de buitengebieden van Apeldoorn, Brummen en Voorst kunnen kiezen uit twee glasvezelbedrijven. De gemeenten scharen zich achter Glasvezel Buitenaf. © Lars Smook

Steun voor Glasvezel buitenaf in Apeldoornse 'glasvezeloorlog'

In de 'glasvezeloorlog' in het buitengebied van Apeldoorn, Brummen en Voorst staan de gemeenten achter het bedrijf Glasvezel buitenaf, waar ze eerder al afspraken mee hebben gemaakt. 

Ook de Stichting Breedband Noord Veluwe kiest bij de zo gewenste aanleg van glasvezel in de buitengebieden op de Veluwe partij voor Glasvezel buitenaf. In een gezamenlijk persbericht zeggen de stichting en de gemeenten verrast en verbaasd te zijn over het initiatief van Digitale Stad Veluwe die onlangs ook een project opstartte voor de aanleg van glasvezel in ongeveer hetzelfde gebied. 

  1. Vijf Apeldoornse finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019
    PREMIUM

    Vijf Apeldoorn­se finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019

    Uit ruim honderd aanmeldingen staan zaterdag 3 november 22 kandidaten, verdeeld over vier categorieën, tegenover elkaar in de finale van Miss en Mister Tattoo Nederland 2019. Bijna een kwart van de finalisten is woonachtig binnen de gemeente Apeldoorn. Toeval? Volgens finalist Mister Tattoo Senior Fahid Alizzi (32) is het wel opvallend: ,,Maar voor de verkiezing hadden we elkaar nog nooit ontmoet. We komen zelfs niet bij dezelfde tatoeëerder. Het is echt toeval dat we alle vijf in de finale staan.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn