De Apeldoornse keeper Steven van Dijk, net terug uit IJsland, gaat naar Australië.
Volledig scherm
PREMIUM
De Apeldoornse keeper Steven van Dijk, net terug uit IJsland, gaat naar Australië. © Kevin Hagens

Steven (24) uit Apeldoorn zoekt het voetbalgeluk aan de andere kant van de wereld: ‘Ik wilde altijd al die kant op’

Hij is net een paar maanden terug na een voetbalavontuur op IJsland, maar zoekt het het komende jaar wat warmer op. Het wordt Adelaide, aan de zuidkust van Australië. Daar staat de Apeldoornse keeper Steven van Dijk (24) komend seizoen onder de lat bij The Cove, een ambitieuze semiprofessionele club.

 1. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
  Liveblog

  SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

  Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.
 2. Coalitieakkoord in Brummen: minder afhankelijk van provincie en duidelijkheid over Burgersterrein
  PREMIUM

  Coalitieak­koord in Brummen: minder afhanke­lijk van provincie en duidelijk­heid over Burgerster­rein

  ‘Vertrouwen, verbinden, versterken’, met die titel werd het nieuwe coalitieakkoord in Brummen woensdag gepresenteerd. Lokaal Belang, GroenLinks, PvdA en D66 zwaaien de komende vier jaar de scepter in de gemeente. De partijen willen dat de gemeente meer taken overneemt van de provincie in het plan voor Eerbeek, waar de leefbaarheid onder druk komt te staan door de grootschalige papierindustrie. Ook moet er meer duidelijkheid komen over de invulling van het Burgersterrein in Eerbeek.

Apeldoorn