Er zou een grote woontoren komen aan de oostkant van het terrein; de ‘onderkant’ van deze foto. Nu is het de bedoeling dat de woningen juist aan de andere kant komen; nabij de tunnel van de Koning Stadhouderlaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zou een grote woontoren komen aan de oostkant van het terrein; de ‘onderkant’ van deze foto. Nu is het de bedoeling dat de woningen juist aan de andere kant komen; nabij de tunnel van de Koning Stadhouderlaan. © Archief/Bram van de Biezen

Streep door kubus-huizen: nieuw plan voor ‘lastig’ Centraal Beheer-complex in Apeldoorn

Er komt een nieuw plan voor het voormalig Centraal Beheer-complex in het hart van Apeldoorn. Het idee om te wonen in het beroemde kubusgebouw, sneuvelt. De bedoeling is nu elders op het terrein flink wat woningen te bouwen.

  1. Een bubbel van gelukzaligheid bij Huisje James in Ugchelen
    PREMIUM

    Een bubbel van gelukzalig­heid bij Huisje James in Ugchelen

    Na onze idyllische wandeling wacht maître sommelier Inge ons op en brengt ons naar zachte stoelen onder de boho-achtige tent, waarin de sfeer van het verscholen landhuisje is doorgetrokken. We beginnen met prosecco van het huis, huisgemaakte roomboterkoekjes met gruyère en een ambachtelijke worst met tijm terwijl we het aantal gangen doorgeven en laten weten dat ze in het menu nog ergens rekening mee moeten houden, niets in ons geval.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn