Jolanda de Vries bij het graf van broer Herman. Vorig jaar dacht ze dat de juridische strijd met de Prinsen Geerligs Stichting uit Putten voorbij was, maar maandag stond ze toch weer voor de rechter.
Volledig scherm
PREMIUM
Jolanda de Vries bij het graf van broer Herman. Vorig jaar dacht ze dat de juridische strijd met de Prinsen Geerligs Stichting uit Putten voorbij was, maar maandag stond ze toch weer voor de rechter. © Henri van der Beek

Strijd rond vernietigd testament van gehandicapte Herman uit Vaassen bereikt kookpunt: ‘Ik wil hier vanaf’

Zeven jaar na het overlijden van haar verstandelijk beperkte broer Herman verscheen Jolanda de Vries uit Apeldoorn maandag weer voor de rechter. Ondanks een vernietiging van een omstreden testament – wist Herman wel wat dat was? – meent de Puttense Prinsen Geerligs Stichting tóch recht te hebben op 75 procent van de nagelaten 40.000 euro. 

 1. Strijd om testament gehandicapte Herman uit Vaassen nog niet voorbij: ‘Ze willen meesnoepen en kleineren’
  PREMIUM

  Strijd om testament gehandicap­te Herman uit Vaassen nog niet voorbij: ‘Ze willen meesnoepen en kleineren’

  De strijd om het omstreden testament van de verstandelijk gehandicapte Herman duurt maar voort. Hij liet na zijn overlijden in 2014 al zijn bezittingen na aan een onbekende stichting, zonder medeweten van zijn familie. Het testament is vorig jaar vernietigd, maar de stichting daagt Hermans zus Jolanda de Vries uit Apeldoorn na jarenlange juridische procedures desondanks voor de rechter.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Vrouw vast in horrorlift op station Meppel
  Play

  Vrouw vast in horrorlift op station Meppel

 2. Grote brand in basisschool Apeldoorn
  Play

  Grote brand in basis­school Apeldoorn

Apeldoorn