Foto ter illustratie.
De verdachte uit Apeldoorn rijdt volgens metingen tenminste 130 kilometer per uur, waar een snelheidslimiet geldt van 80. De vrouw naast hem zag een rood verkeerslicht voorbij flitsen, maar herinnert zich verder weinig meer van het ongeluk.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De verdachte uit Apeldoorn rijdt volgens metingen tenminste 130 kilometer per uur, waar een snelheidslimiet geldt van 80. De vrouw naast hem zag een rood verkeerslicht voorbij flitsen, maar herinnert zich verder weinig meer van het ongeluk. © Thinkstock

Taakstraf geëist tegen Apeldoorner die door rood knalt: slachtoffer revalideert al dik twee jaar

De Apeldoorner was afgeleid, zag het verkeerslicht dat al 27 seconden op rood stond niet en reed met een snelheid van zeker 130 kilometer per uur de kruising in Ugchelen op. Hij knalde met zijn auto tegen een bedrijfsauto die voorrang had. De chauffeur van dat voertuig liep een hersenkneuzing, klaplong en twee gebroken ribben op.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn