Volledig scherm
Feestelijk afscheid Martin Talen. © Renée Krijgsman fotografie.

Talen zwaait af bij Talen

Talen Vastgoedonderhoud heeft feestelijk afscheid genomen van directeur-bestuurder Martin Talen. Hij was de derde Talen die aan het roer stond van het Apeldoornse familiebedrijf. De vierde generatie staat klaar: zijn zoon Emiel neemt het stokje over.

Talens grootvader Thijmen richtte in 1928 het schildersbedrijf Talen op, waarna zijn twee zoons het overnamen. In 1971 ging Martin Talen als schilder binnen het bedrijf aan de slag. In 1987 nam hij het bedrijf over van zijn vader en oom. 

Het bedrijf groeide onder zijn leiding uit tot een totaalonderhoudsbedrijf met vier vestigingen in Nederland en meer dan 200 medewerkers. Hij blijf als commissaris verbonden aan het bedrijf.

Volledig scherm
Feestelijk afscheid Martin Talen. © Renée Krijgsman fotografie.
  1. Volg hier live de tweede dag van de zaak tegen de moeder die haar twee kinderen doodde
    Lees terug

    Volg hier live de tweede dag van de zaak tegen de moeder die haar twee kinderen doodde

    Het hoger beroep in de zaak van de Apeldoornse moeder Aurélie, die in 2013 haar twee kinderen om het leven bracht, gaat vandaag verder. De advocaat van Aurélie houdt vandaag zijn pleidooi, het laatste woord is straks aan Aurélie zelf. Gisteren is tegen de vrouw door de advocaat - generaal twaalf jaar cel geëist. De rechtbank in Zutphen veroordeelde haar in 2016 tot negen jaar cel met tbs en dwangverpleging.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn