Politieagenten doen onderzoek bij het tankstation.
Volledig scherm
Politieagenten doen onderzoek bij het tankstation. © Luciano de Graaf

Tankstation Apeldoorn overvallen, politie zoekt verdachte op zwarte scooter

UPDATEHet Shell-tankstation aan de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn is vanmorgen vroeg overvallen. De politie is nog op zoek naar de dader, die op een scooter zou zijn gevlucht. Na een korte sluiting opende het filiaal rond 09.30 uur weer de deuren.

8 reacties

 • kor Flokstra Kor

  2 maanden geleden
  Misschien een goede zaak om werknemers de gehele dag achter gesloten balie te houden. Mocht er iemand de shop moeten vullen met goederen dan even de deur sluiten. Mocht er iemand moeten afrekenen dan personeel achter het glas zetten.
 • Henk Ellens

  2 maanden geleden
  Gaat goed met de overvallen hier
 • R Vries

  2 maanden geleden
  @ Ingrid Arbouw. Denk dat we allebei hetzelfde antwoord weten.
 • H Batterman

  2 maanden geleden
  Het tankstation is voorzien van kogelwerende balie en glas. Dit glas moet verplicht omlaag om 20:00 uur en mag in de ochtend om 06:00 weer omhoog. Deze tijden zijn verplicht om op te volgen. Je bent zelf vrij om het glas eerder te laten zakken bijvoorbeeld om 19:00 uur na de avondspit en langer gesloten te houden tot bijvoorbeeld 07:00 uur als de ochtendspits begint waardoor het drukker is op straat en bij de pomp. Je maakt het op deze manier wel moelijker om een overval te plannen.
 • ingrid arbouw

  2 maanden geleden
  Zwarte scooter heb ik dat niet eerder gehoord, wat voor lui zullen daar op zitten
 1. Eén miljoen euro voor noodlijdende verenigingen in Apeldoorn: ‘Iedereen moet mee kunnen doen’
  PREMIUM
  3

  Eén miljoen euro voor noodlijden­de verenigin­gen in Apeldoorn: ‘Iedereen moet mee kunnen doen’

  Sportverenigingen, culturele instellingen, scoutingclubs en buurt- en dorpshuizen hebben door verschillende crises moeite het hoofd boven water te houden. De gemeente Apeldoorn stelt daarom een bedrag van maximaal 15.000 euro per vereniging beschikbaar om de sport, kunstvorm of andere maatschappelijke bezigheid voor de meeste mensen toegankelijk te houden. In totaal wordt in 2023 een miljoen euro vrijgemaakt.
 2. Wim (75) begeleidde zijn laatste groep naar Midwinter Marathon: 'Tijd om stokje over te dragen'
  indebuurt.nl

  Wim (75) begeleidde zijn laatste groep naar Midwinter Marathon: 'Tijd om stokje over te dragen'

  Een snelle rekensom leert dat Wim van Beek (75) in twintig jaar minimaal tweeduizend mensen aan het hardlopen heeft gekregen. Maar tel je alle loopclubjes erbij op dan zijn het er effectief vast nog veel meer. Helaas dwingt een versleten heup hem nu te stoppen met hardlopen en het geven van trainingen bij Atletiekvereniging AV’34: “Inmiddels ben ik ook 75 en is het gewoon tijd om het stokje over te dragen”.