De zilvergrijze taxi van de neergestoken chauffeur.
Volledig scherm
PREMIUM
De zilvergrijze taxi van de neergestoken chauffeur. © Pim Velthuizen

Taxibaas over steekpartij in Beekbergen: ‘En dat je dan vier keer steekt...’

De 38-jarige taxichauffeur die zondagochtend in Beekbergen is neergestoken door een klant is inmiddels weer thuis uit het ziekenhuis. Hij is vier keer met een mes in zijn schouder gestoken en kan zijn arm nauwelijks bewegen. Maar verder gaat het redelijk, meldt zijn baas.

Tja, wie verwacht nou zoiets? Shekib Esmat begrijpt er niets van. Hij is eigenaar van Taxi Het Loo en heeft zes mensen in dienst. Het slachtoffer staat bekend als een zachtaardige collega. Doet niemand iets kwaad. Waarom is hij nou de dupe geworden? ,,Ja, uitgerekend hij. Het is zo oneerlijk,‘’ zucht Esmat.

  1. Gemist? Vechtende steenmarters in Colmschate, brandstichter Ermelo zet zichzelf in de fik

    Gemist? Vechtende steenmar­ters in Colmschate, brandstich­ter Ermelo zet zichzelf in de fik

    Je bent ze liever kwijt dan rijk als ze zich rondom je huis begeven: steenmarters. De dieren richten veel schade aan, terwijl je ze overdag amper ziet. In Colmschate lieten twee steenmarters zich deze week wel overdag zien, tijdens een potje vechten in een woonwijk. Het verhaal over de vechtende steenmarters was een van de verhalen van afgelopen week die het teruglezen waard is. Een overzicht van nog meer verhalen die het teruglezen waard zijn:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn