Volledig scherm
Het team van Parc Spelderholt uit Beekbergen, winnaars in de categorie catering. © Esme Soesman

Team Spelderholt uit Beekbergen eerste bij Skills Plus

BURGH-HAAMSTEDE/BEEKBERGEN - Het team van Parc Spelderholt uit Beekbergen is eerste geworden in de categorie catering bij de eerste Skills Plus wedstrijd in Nederland, die dinsdag in Burgh-Haamstede in Zeeland is gehouden.

In de categorie groenvoorziening heeft het team van de Zuidhoek in Zierikzee de eerste plek in de wacht. Beide teams hebben daarmee een plek veroverd in de Europese finale van Skills Plus, die in maart in de Amsterdamse Rai wordt gehouden. Zes landen doen mee aan deze vakwedstrijden voor mensen met een arbeidsbeperking.

Voor het eerst zijn er Skills Pluswedstrijden in Nederland gehouden. De Skills Plus, een broertje van de vakwedstrijden Skills Talents voor het VMBO, is een pilot. De bedoeling is gaandeweg uit te groeien tot een groter evenement.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Videobeelden van beschieting City Club in Apeldoorn geven details daders
    video

    Videobeel­den van beschie­ting City Club in Apeldoorn geven details daders

    De mannen die de City Club nachtclub op het Caterplein in Apeldoorn in de nacht van 7 november 2018 rond 3 uur hebben beschoten waren klein van stuk. Zo'n 1.70 m. schat de politie aan de hand van camerabeelden, die vanavond zijn vrijgegeven via het tv-programma Opsporing Verzocht. Een van hen, de schutter, trekt bovendien met zijn been en schoot met een pauze herhaaldelijk op de nachtclub, ondanks dat nabij gelegen horecazaken ook op dat moment geopend waren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn