De campagne Drop je knife en doe wat met je life, die jongeren aanspoort hun illegale wapens in te leveren, bracht in Apeldoorn 51 wapens op.
Volledig scherm
PREMIUM
De campagne Drop je knife en doe wat met je life, die jongeren aanspoort hun illegale wapens in te leveren, bracht in Apeldoorn 51 wapens op. © Politie Apeldoorn

Tientallen steekwapens van de straat na Apeldoornse verzamelactie: ‘Dit waarschuwt jongeren voor het gevaar’

Zwaarden, boksbeugels, messen, knuppels en zelfs twee vuurwapens. De oproep aan jongeren in Apeldoorn om illegale (steek)wapens in te leveren, leverde tientallen stukken op. Aan de Europaweg konden ze een week lang anoniem en straffeloos hun illegale bezit afgeven, onder het credo: ‘Drop je knife, doe wat met je life’.

0 reacties

  1. Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustrerende middag en Diepenveen wint de clash der middenmoters
    Was dit de laatste?

    Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustreren­de middag en Diepenveen wint de clash der middenmo­ters

    Of onze amateurclubs in het restant van dit kalenderjaar nog in actie komen? Dat zal moeten blijken. Mocht dat niet het geval zijn, hebben de zondagclubs er in ieder geval alles aan gedaan om er een gedenkwaardige laatste speeldag van 2021 van te maken. Dat geldt vooral voor het nog altijd ongeslagen Wacker, dat veel te sterk was voor Zandhuizen. Ook Loenermark beleefde een eenvoudige middag, terwijl Heino en Heeten hun thuiswedstrijd anders hadden voorgesteld.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn