Volledig scherm
PREMIUM
Wiepke haalde haar moeder uit de reguliere zorg omdat ze vond dat ze beter verdiende. © Rob Voss

‘Toen ze haar lieten vallen, was de maat vol.’ Wiepke haalde haar moeder uit de reguliere zorg

videoWiepke Nauta (58) uit Apeldoorn liet als journalist veel mensen hun verhaal vertellen. Dit is háár verhaal. Over liefde, verlies en vergeving. Het is ook het verhaal van haar moeder Marry. Wiepke haalde haar uit de reguliere zorg omdat ze vond dat Marry beter verdiende. Wiepke en haar op 13 oktober overleden moeder schitteren deze maand in een zorgcommercial. 

‘Vlak voor de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw werd de commercial voor het eerst uitgezonden. We hebben het hele team dat hielp bij de verzorging van mijn moeder uitgenodigd. Het was vreemd hier zonder haar te zitten. Na onze spot kwam meteen een reclame van Chanel No5, ​dé geur van mijn moeder. Voor mij kan dat geen toeval zijn, ze zat ​vanuit de hemel mee te kijken. Het was stil. Er vielen tranen. Miljoenen mensen ​zien ons, maar zelf maakt ze het niet ​meer mee. Dit voelt raar. Verdrietig. Maar vooral toch heel mooi.

  1. ‘Stuurfoutje’ lijkt oorzaak van ongeluk waarbij brandweerwagen in greppel eindigde bij Emst

    ‘Stuurfout­je’ lijkt oorzaak van ongeluk waarbij brandweer­wa­gen uit Apeldoorn in greppel eindigde bij Emst

    Het incident waarbij een waterwagen van de Apeldoornse brandweer dit weekeinde in een greppel terecht kwam, is vermoedelijk ‘een noodlottig stuurfoutje’ geweest. ,,Het staat los van het ongeluk in 2017 in Apeldoorn, toen er een waterwagen op de Vosselmanstraat kantelde’’, zegt Mark Bosma, woordvoerder van de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland. ,,Het was wel waar wij ook direct aan dachten.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn