Het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte broodje Zwitsal: een brioche met een huisgemaakte (eetbare) crème.
Volledig scherm
PREMIUM
Het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte broodje Zwitsal: een brioche met een huisgemaakte (eetbare) crème. © Tim Koldenhof Producties & Events

Toetjes, toetjes en nog eens toetjes: Apeldoorn krijgt restaurant waar je alleen nagerechten kunt eten

Toetjesliefhebbers opgelet! Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn opent Tim Koldenhof op 23 juli een dessert-only restaurant. Inderdaad. Daar staan louter nagerechten op het menu. De theaterproducent pretendeert de eerste in Nederland te zijn met dit concept. 

  1. Kritiek op communicatie gemeente Voorst over sluiting spoorwegovergangen: ‘Absurd hoe het nu gaat’
    PREMIUM

    Kritiek op communica­tie gemeente Voorst over sluiting spoorweg­over­gan­gen: ‘Absurd hoe het nu gaat’

    Gesloten of stevig aangepaste spoorwegovergangen wekken bij inwoners van Twello grote zorgen over de bereikbaarheid en veiligheid in hun dorp. En die zijn de afgelopen tijd niet weggenomen door de gemeente Voorst. Mensen voelen zich niet gehoord, zo blijkt. Volgens de twee grootste oppositiepartijen in de gemeenteraad is dit het zoveelste voorbeeld van gebrekkige participatie.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn