Volledig scherm
PREMIUM
Toon Hartgers en Gon Bakker in de verbouwing van UB. Foto: Archief, ter illustratie © Kevin Hagens

Toon en Gon krijgen veel hulp bij Ugchelens Belang

In dorpshuis Ugchelens Belang wordt hard gewerkt om van het gebouw een toegankelijke ontmoetingsruimte te maken. Sinds begin dit jaar zijn Gon Bakker en Toon Hartgers de uitbaters van het pand. Momenteel hebben ze nog de handen vol aan twee te bemensen horecagelegenheden, want ook hun kroeg Café Back in Town is nog tot eind mei open. 

,,Het lukt wel om de twee zaken open te houden, maar dan moet je niet zien hoe’', zucht Gon. ,,We bekijken het van dag tot dag. We hebben veel vrijwilligers die helpen klussen’', vult Toon aan. Zelf moet hij het vanwege zijn gezondheid rustig aan doen. ,,Het begon met een zware longontsteking. Een punctie ging verkeerd en ik kreeg een klaplong. Op de foto is een tumor gevonden.’' Een aantal bestralingen volgde. ,,Maar ik heb geen tijd om ziek te zijn.’'

  1. Geen joint of shag in huis: moeder uit Apeldoorn bindt uit woede kind met luiers vast

    Geen joint of shag in huis: moeder uit Apeldoorn bindt uit woede kind met luiers vast

    Bij het wakker worden ontdekte een jonge moeder dat er niets te roken in huis was: geen joint, geen shag. En haar huilende dochtertje van zestien maanden oud wilde ook al niet eten. Toen ging de nu 27-jarige P. van der S. uit Apeldoorn ‘over de zeik’, zoals ze het zelf noemt. Ze gaf het kind een pets in haar gezichtje en legde het in een ledikantje met de armpjes achter haar rug gebonden met twee luiers.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn