Een vakantiehuisje van TopParken. Het bedrijf stopt vanaf 1 januari met de verhuur van jacuzzi’s, omdat ze de kwaliteit van het water niet langer kan garanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vakantiehuisje van TopParken. Het bedrijf stopt vanaf 1 januari met de verhuur van jacuzzi’s, omdat ze de kwaliteit van het water niet langer kan garanderen. © TopParken

TopParken stopt met verhuur van jacuzzi’s bij vakantiehuisjes, want dit treffen zij aan in het water

TopParken stopt met ingang van het nieuwe jaar met de verhuur van jacuzzi’s bij al haar vakantiehuisjes. Ondanks de stijgende populariteit heeft het bedrijf, met vooral vakantieparken op de Veluwe, die beslissing naar eigen zeggen moeten nemen omdat ze de kwaliteit van het water niet kan garanderen. Wat ze allemaal in het water aantroffen...

6 reacties

 • Julius Bruins

  3 weken geleden
  Wat maakt een beetje vuil nu uit, vakantiewoningen die ik in het verleden gehuurd heb waren over het algemeen zo smerig dat een tetanusprik echt bittere noodzaak was, maar goed, dat weet je en het blijft het gewoon waard.......
 • E Maaren

  3 weken geleden
  Best D Pit: Volgens mij staat er in de 2e alinea dat het water wordt ververst voordat er nieuwe huurders in komen....
 • B Zieleman

  3 weken geleden
  Top! Goed voor het milieu ook. Eerst een klodder water in zo'n bak en daarna wordt het weggekeild in vervolgens weer zo'n bak te vullen. Zuinig zijn met water was het motto? Een ander doet zijn best om water en stroom te besparen en dan lees je dit soort dingen weer... Ik zal wel weer een wappie, woppie of een weppie zijn, maar dat kan me geen bal schelen, dit is onnodige verspilling!
 • henk hartog

  3 weken geleden
  Milieu vreters. Kost een vermogen aan Stroom EN Water. goed plan om ze weg te halen. Ook is het zo dat de ene Bungalow gast wat schoner is dan de een ander Bungalow gast.
 • E Noorman

  3 weken geleden
  Ja die Pit heeft geen 'inbeeldingsvermogen'. De kosten die de grondige reiniging meebrengen zijn zo hoog dat het niet meer haalbaar is voor de extra kosten die aan een klant in rekeninggebracht moeten worden. Een doekje erdoor is niet voldoende voor die rotzooi die mensen er in achterlaten. Dat is hoe onhygiënisch mensen tegenwoordig zijn en overal schijt aan hebben!!
 1. Werken aan herstel op stadslandgoed bij Apeldoorn: ‘Ieder mens wil er toe doen’
  PREMIUM
  1

  Werken aan herstel op stadsland­goed bij Apeldoorn: ‘Ieder mens wil er toe doen’

  Op stadslandgoed Woudhuizen in Apeldoorn werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het groen aan het ‘weer meedoen’. Sinds deze maand kunnen naast mensen met een beperking, ook mensen met een psychische kwetsbaarheid aan de slag in de natuur. Op het landgoed kunnen ze in alle rust werken aan hun herstel, een zinvolle werkdag ervaren en mogelijk doorstromen naar regulier werk.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn