Alleen de onderborden langs de weg bij het Apeldoorns kanaal moeten nog worden weggehaald. Daarna is het volledige inhaalverbod van kracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Alleen de onderborden langs de weg bij het Apeldoorns kanaal moeten nog worden weggehaald. Daarna is het volledige inhaalverbod van kracht. © Maarten Sprangh

Tractor of brommobiel inhalen op ‘dodenweg’ bij Apeldoorn? Dat wordt een duur geintje

Een tractor of brommobiel inhalen op de weg langs het Apeldoorns kanaal? Dat kost je straks 250 euro. Op de zogeheten ‘dodenweg’ geldt binnenkort een volledig inhaalverbod. Een bezwaar daartegen is ingetrokken, waardoor de maatregel definitief is. Al zou je momenteel nog denken van niet...

12 reacties

 • karel van der zande

  2 maanden geleden
  BElachelijk
 • H. van Renssen

  2 maanden geleden
  Wat een quatsch. Brommobielen hadden sowieso nooit toegelaten mogen worden, dat daar gelaten, maar ze niet mogen inhalen is al helemaal bizar.
 • kor Flokstra Kor

  2 maanden geleden
  Als we allemaal door Beekbergen en Loenen gaan rijden dan kunnen jullie ook buslijn 43 nemen dan kom je net zo vlug op je bestemming en zonder files. Want als we al die vervuilende voertuigen door die mooie plaatjes laten rijden word de lucht wel erg smerig. Kijk daar denkt gemeente Apeldoorn ook niet aan gedacht. Wij als weggebruikers moeten de gemeente Apeldoorn toch ff een beetje helpen als ze het echt niet zelf kunnen oplossen.
 • kor Flokstra Kor

  2 maanden geleden
  Ik mag hopen dat de gemeente Apeldoorn iets vergeten heeft te vermelden. De tractoren en alle andere langzaam rijdende voertuigen gaan aan de andere kant van het kanaal rijden. Of heb ik het mis en blijven de langzaam rijdende voertuigen op de huidige weg rijden met alle vervelende gevolgen van lange tot zeer lange files.? Deze weg komt vast op de top 10 van file meldingen. .Let maar goed op de file melding.
 • Gert Donk

  2 maanden geleden
  Alweer personen bij de Gemeente Apeldoorn, die totaal niet weten wat ze doen. er lag een bezwaar op tafel en die is maar zo ineens ingetrokken?? Ik rij deze weg vanuit Apeldoorn Zuid naar Loenen al 43 jaar en ja ik heb de meeste ongevallen gezien, maar blijf wel eerlijk gemeente Apeldoorn meer dan de helft van deze ongevallen waren éénzijdig. Wie betaald mijn loon en extra benzine als ik de hele weg achter zo,n Shovel of brommobiel moet blijven. dit is toch vragen om ongelukken!!!