De traumahelikopter naast de af- en toerit van de A50 bij Apeldoorn-Noord.
Volledig scherm
De traumahelikopter naast de af- en toerit van de A50 bij Apeldoorn-Noord. © Luciano de Graaf

Traumahelikopter landt op afrit A50 bij Apeldoorn voor hulpverlening medisch incident

Vanwege een medisch incident is er vanavond een traumahelikopter geland op de af- en toerit van de A50 bij de Oost Veluweweg bij Apeldoorn-Noord. Het verkeer werd vanwege de wachtende helikopter gedurende zo'n 25 minuten omgeleid.

De helikopter was opgeroepen vanwege een incident in de Smutsstraat in Vaassen. Volgens een woordvoerder van de politie was er geen sprake van een misdrijf.  Vanuit Vaassen is de betrokkene per ambulance naar de helikopter gereden,  waarna de patiënt daarna samen met een arts van het traumateam naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen is overgebracht.

 1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
  VIDEO

  Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

  De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.
 2. Mannen in de coronazorg kunnen in digitaal café hun hart luchten

  Mannen in de coronazorg kunnen in digitaal café hun hart luchten

  Ben je een man en werk je in de coronazorg? Dan krijg je het net als al je zorgcollega's momenteel flink voor de kiezen. En juist mannen, weet Jaap Herforth (52) uit Apeldoorn, durven hun emoties en hun onzekerheden in bijzijn van vrouwen minder goed te tonen. ,,Ik kan me voorstellen dat het óók voor mannen in deze tijd soms wat teveel wordt. Het is fijn als ze hun hart kunnen luchten. Daarom begin ik met een digitaal café voor mannen in de coronazorg".

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn