Volledig scherm
De traumahelikopter landde midden in de Apeldoornse woonwijk. © Luciano de Graaf

Traumahelikopter voor gewonde in gymzaal Apeldoorn

Een lid van de Apeldoornse Gymnastiek Vereniging NTK is gisteravond gewond geraakt in de gymzaal aan de Steenhouwersdonk in Apeldoorn. Bij het opruimen na een uitvoering zou een gymtoestel omgevallen zijn, waardoor het slachtoffer een hoofdwond opliep. 

Voor het ongeval werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde op een speelveldje nabij de gymzaal en dat trok veel bekijks in de wijk. Het slachtoffer werd per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Het is onbekend hoe zijn toestand nu is. Bestuursleden van NTK is om een reactie gevraagd, maar die hebben tot op heden nog niet gereageerd.

  1. AGOVV: gemeente Apeldoorn kan velden niet annexeren. ‘Dat deden ze in de Sovjet-Unie!’
    PREMIUM

    AGOVV: gemeente Apeldoorn kan velden niet annexeren. ‘Dat deden ze in de Sov­jet-Unie!’

    Voetbalclub AGOVV speelt een cruciale rol in het plan van de gemeente Apeldoorn om de parkeeroverlast door Apenheul definitief op te lossen door de tijdelijke overloopparkeerplaats op twee trainingsvelden permanent te maken. Stel dat de club weigert om die velden te verkopen? Dat kan niet, stelt wethouder Wim Willems, de gemeente heeft contractueel het recht om ze te kopen. AGOVV-voorzitter Martin Maassen wil dat eerst nog wel eens zien. ,,Annexeren deden ze in de Sovjet-Unie!’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn