Volledig scherm
© ANP

Treinen vanaf Deventer en Apeldoorn rijden weer naar Amersfoort, storing verholpen

UpdateHet treinverkeer tussen Apeldoorn en Amersfoort lag vanochtend al stil vanwege een defecte trein. Daar kwam een nieuwe storing bij, die is nu verholpen.

Tussen Apeldoorn en Amersfoort rijden zo weer treinen. Die reden tijdelijk niet door een sein-en overwegstoring. Om 12:15 uur moest dit verholpen zijn, meldde de NS. Dat lukte dus al eerder. De snelbussen tussen Amersfoort en Apeldoorn, die werden ingezet als vervanging van railsvervoer, zijn niet langer nodig.

In de ochtend was een stilstaande trein het probleem, die tot 09:00 voor oponthoud zorgde. Daardoor kon het spoor tussen de twee steden niet worden gebruikt. De vervoerder zette daarom ook al snelbussen in.

  1. Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoornse volleyclub uit eredivisie
    PREMIUM

    Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoorn­se volleyclub uit eredivisie

    Het wordt sportief gezien een stap terug, gedwongen door een gebrek aan financiële middelen. De volleybalsters van Dros Alterno vechten in de degradatiepoule van de eredivisie nog voor lijfsbehoud, maar de vereniging zelf houdt stiekem een beetje rekening met een niveau lager. Misschien wordt er in Apeldoorn wel op gehoopt. ,,We kunnen volgend jaar geen eredivisiewaardig team formeren”, geeft voorzitter Henk Wijnsma toe.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn