Een eerdere inval bij Satudarah in Enschede. In Apeldoorn werd een man gearresteerd die banden had met de verboden motorclub.
Volledig scherm
PREMIUM
Een eerdere inval bij Satudarah in Enschede. In Apeldoorn werd een man gearresteerd die banden had met de verboden motorclub. © Carlo ter Ellen

Twee arrestaties in regio bij mega-operatie politie, onder wie Apeldoorner met Satudarah-hesje

Bij een mega-operatie van de politie is afgelopen vrijdag een 36-jarige man uit Vaassen aangehouden. In zijn woning werden drugs en munitie gevonden. In Apeldoorn vond een inval plaats aan de Houtsnijdershorst. Daar werd een man gearresteerd die in het bezit was van een hesje van de verboden motorclub Satudarah.

 1. Zó snel foto delen van overleden Sylvia (45) blijkt zeer ongebruikelijk: ‘Zou de politie vaker moeten doen’
  PREMIUM
  7

  Zó snel foto delen van overleden Sylvia (45) blijkt zeer ongebruike­lijk: ‘Zou de politie vaker moeten doen’

  Het is een unicum in Nederland. De politie gaf vrijdag amper een dag na haar vondst een foto vrij van een dode vrouw in Apeldoorn, om haar identiteit te achterhalen. Met succes. Zeer ongebruikelijk dat dit zo snel gebeurt, stellen deskundigen. ,,Maar de politie zou dit veel vaker moeten doen. Hoe eerder je weet wie het slachtoffer is, hoe sneller je informatie achterhaalt’’, zegt rechtspsycholoog Robert Horselenberg.
  Apeldoorn