Volledig scherm
Twee bestuurders raakte woensdagmiddag gewond bij een aanrijding op de Zutphenseweg in Klarenbeek. Zij zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto's raakten zwaar beschadigd. © Pim Velthuizen

Twee gewonden bij frontale aanrijding in Klarenbeek

Twee auto's zijn rond 12.30 uur frontaal op elkaar gebotst op de Zutphenseweg in Klarenbeek. De twee bestuurders zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Een grijze SUV raakte om nog onbekende reden van de weg, raakte met de rechterkant een boom en kwam daarna op de verkeerde weghelft terecht in de richting vanuit Apeldoorn. Een tegemoet komende rode auto kon de grijze auto niet meer ontwijken en botste er frontaal op.

In beide voertuigen zat één persoon, die beide met een ambulance ter controle naar het ziekenhuis zijn gebracht. De auto's raakten zwaar beschadigd. De Zutphenseweg is kort afgesloten geweest, het verkeer werd over het fietspad geleid. Inmiddels is de weg weer vrij.

  1. Personeel slachterij moeten zich ook buiten het werk netjes gedragen in Apeldoorn
    PREMIUM

    Personeel slachterij moeten zich ook buiten het werk netjes gedragen in Apeldoorn

    Drinkende en rondhangende Oost - Europeanen waren al jaren een doorn in het oog van buurtbewoners rond winkelcentrum Kayershof in Apeldoorn Zuid. Aan die overlast hoopt burgemeester John Berends, op de valreep van zijn afscheid van Apeldoorn, nu een einde te maken. Een afspraak tussen uitzendbureaus's en slachterij Ekro moet ervoor zorgen dat de werknemers zich, ook buiten het werk, netjes gedragen. Onderdeel van de afspraak is dat er voor klachten uit de buurt binnen twee werkdagen een oplossing gevonden wordt.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn