Twee gewonden bij ongeluk in Beekbergen

videoBij een ongeval op de Arnhemseweg in Beekbergen zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Een man en een vrouw werden meegenomen naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde tegen 14:00 uur op de kruising met Oude Arnhemseweg. Twee auto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De bijrijdster van de beige auto moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. Zij werd vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis De bestuurder van deze auto moest eveneens ter controle mee naar het ziekenhuis.

De bestuurster van de andere auto kwam met de schrik vrij. Het verkeer op de Arnhemseweg werd gedurende de afhandeling van het ongeluk over één rijbaan geleid.

Beide voertuigen zijn afgesleept.

Volledig scherm
Bij een ongeluk op de Arnhemseweg bij Beekbergen vielen twee gewonden. © Persbureau Heitink
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Geen joint of shag in huis: moeder uit Apeldoorn bindt uit woede kind met luiers vast

    Geen joint of shag in huis: moeder uit Apeldoorn bindt uit woede kind met luiers vast

    Bij het wakker worden ontdekte een jonge moeder dat er niets te roken in huis was: geen joint, geen shag. En haar huilende dochtertje van zestien maanden oud wilde ook al niet eten. Toen ging de nu 27-jarige P. van der S. uit Apeldoorn ‘over de zeik’, zoals ze het zelf noemt. Ze gaf het kind een pets in haar gezichtje en legde het in een ledikantje met de armpjes achter haar rug gebonden met twee luiers.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn