Apeldoorn hield al meerdere jaren een centraal ‘aftelfeest’ op het Marktplein. Hier een beeld van de jaarwisseling/2010/2011.
Volledig scherm
PREMIUM
Apeldoorn hield al meerdere jaren een centraal ‘aftelfeest’ op het Marktplein. Hier een beeld van de jaarwisseling/2010/2011. © Maarten Sprangh

Twee vuurwerkshows en een drone-voorstelling tijdens jaarwisseling in Apeldoorn

Apeldoorn biedt bij de komende jaarwisseling drie openbare shows. Op twee momenten gebeurt dat met vuurwerk, op een andere locatie spelen drones de hoofdrol. Zelf vuurwerk afsteken zit er niet in, nu voor het eerst het lokale vuurwerkverbod echt van kracht wordt.

 1. Hendrina uit Apeldoorn is het zat, wéér wachten op een bus die niet komt: ‘Houd ons tenminste op de hoogte’
  PREMIUM
  9

  Hendrina uit Apeldoorn is het zat, wéér wachten op een bus die niet komt: ‘Houd ons tenminste op de hoogte’

  Omdat er tussen Apeldoorn en Arnhem vanwege een tekort aan chauffeurs minder bussen rijden, kiest Hendrina de Graaf voor lijn 108 om naar en van Christelijke Hogeschool Ede (CHE) te gaan. Op de terugweg staat de Apeldoornse echter geregeld te wachten op bussen die niet komen. ,,Ik snap niet dat het Keolis niet lukt de reisplanner actueel te houden, want dan weet je tenminste waar je aan toe bent.’’ Keolis erkent het euvel, maar heeft ook goed nieuws.
 2. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.