Twee zwaargewonden bij ernstig ongeluk op N304 tussen Ugchelen en Hoenderloo

Update & VideoOp de Otterloseweg (N304) tussen Ugchelen en Hoenderloo is zaterdagmiddag een zeer ernstig ongeluk gebeurd met drie auto's. Twee mensen raakten gewond, van wie er één gereanimeerd werd.

Een 62-jarige automobiliste reed vanuit Apeldoorn en kwam, vermoedelijk door gladheid, dwars op de weg van de tegenliggers terecht. Een bestuurder vanuit de richting Hoenderloo heeft haar niet meer kunnen ontwijken. Vervolgens werd hij door de achter hem rijdende automobilist aangereden. De 62-jarige vrouw en haar 31-jarige bijrijdster raakten zwaargewond.

De 31-jarige vrouw, inwoonster van Vlissingen, bleek niet aanspreekbaar. Zij is uit de auto gehaald en direct door ambulancepersoneel gereanimeerd. Vervolgens werd de vrouw overgebracht naar een ziekenhuis in Zwolle. De 62-jarige bestuurster, afkomstig uit Apeldoorn, is naar een ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. Beide vrouwen liepen divers ernstig letsel op. De twee bestuurders vanuit de richting Hoenderloo, een 58-jarige Edenaar respectievelijk een 19-jarige inwoner van Veenendaal, bleven ongedeerd. Zij zijn in het politiebureau verhoord.

Volledig scherm
Hulpdiensten ontfermen zich over het slachtoffer in de Fiat. De betrokken Seat staat links in beeld. © Pim Velthuizen

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn