Christiaan Gijtenbeek (links) met Mark Rodenburg in de studio van Samen1 in het ACEC-gebouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Christiaan Gijtenbeek (links) met Mark Rodenburg in de studio van Samen1 in het ACEC-gebouw. © Maarten Sprangh

Twijfel over lokale omroep in Apeldoorn: ‘Samen1 had meer mogen bieden’

Samen1 is nu ruim veertien maanden de lokale omroep van Apeldoorn. Op televisie brengt de omroep drie keer per week een nieuwsitem, op de radio is er met name in de ochtend een programmering. Daarmee lost Samen1 de beloftes die het deed (nog) niet in. Politieke partijen als Lokaal Apeldoorn, SP en CDA hopen op een snelle ommekeer.

14 reacties

 • Fred Hof

  2 maanden geleden
  Ben benieuwd waar het subsidiegeld blijft, als je er zo weinig voor levert. Misschien dat de gemeenteraad hier maar eens een onderzoek naar moet doen.
 • W. Freriks

  2 maanden geleden
  RTV Apeldoorn luister ik nog steeds naar (weet die andere amateurs niet eens te vinden, zijn die er dan?) Dicht die geldkraan en gun het RTV Apeldoorn!!
 • Sjoerd Stellingwerf

  2 maanden geleden
  TVA met al hun kennis, ervaring, netwerken die ze hadden opgebouwd.... ik heb het nooit begrepen. Hier moeten andere belangen meespelen. Transparantie graag (nieuw elan).
 • Wouter van Kestere

  2 maanden geleden
  geef ze een kans. de radio is inmiddels mijn favoriet. muziek keuze uniek en eindelijk eens een ander geluid. TV mag wat sneller. maar 14 maanden, waarvan de helft midden in Corina.. alle azijnpissers hieronder: kunnen jullie heet wel sneller?
 • T.G Jansen

  2 maanden geleden
  Triest wat hier gebeurd. Zonde van het geld. Ik zeg terug naar RTV Apeldoorn!