Ugchelen krijgt weer een (meester)slager: Hans-Peter Spaans.
Volledig scherm
PREMIUM
Ugchelen krijgt weer een (meester)slager: Hans-Peter Spaans. © Maarten Sprangh

Ugchelen heeft met vestiging van meesterslager weer vet op de botten: ‘Ik wil de beste van Nederland zijn’

Vorstelijke stukken cote de boeuf en entrecote hangen al te rijpen, klaar om voor de feestdagen te worden geportioneerd. Terwijl het aantal vestigingen in Nederland ieder jaar terugloopt, heeft Ugchelen over een week weer een slagerij, in het pand waar tien jaar geleden de dorpsslager zijn deuren sloot. Diens opvolger barst van ambitie: Hans-Peter Spaans (34) is een van de tien Nederlanders met de titel meesterslager.  

3 reacties

  • R. Goos

    1 week geleden
    Succes Hans-Peter!
  • Pieter J. den Ouden

    1 week geleden
    Succes slager !
  • Anneke Van der Weiden

    1 week geleden
    Kom zeker een keer aan

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn