Volledig scherm
Tamara Kipp. © Twitter

Uit de Apeldoornse fractie gezette Kipp tot landelijk debatkampioen van de VVD verkozen

Tamara Kipp, het Apeldoornse raadslid dat begin vorige maand uit de VVD-fractie werd gezet, mag zich debatkampioen van de VVD van dit jaar noemen. Kipp werd afgelopen weekeinde tijdens het jaarlijkse VVD congres uitgeroepen tot de landelijke winnaar. 

Het raadslid werd begin mei door de VVD uit de fractie gezet vanwege ‘onoverbrugbare verschillen van inzicht'. Kipp keert niet terug in de Apeldoornse politiek, donderdag neemt ze tijdens de raadsvergadering afscheid. 

Kipp geeft haar raadszetel terug aan de VVD, waardoor Lilian Braldt Haak weer in de gemeenteraad komt. Ze gaat dat niet de VVD doen, maar gaat als eenmansfractie Groei & Toekomst alleen verder. 

  1. Máxima helpt Apeldoornse meesterbinder Miranda: ‘Ik denk dat zij mij begrijpt’
    PREMIUM
    Video

    Máxima helpt Apeldoorn­se meesterbin­der Miranda: ‘Ik denk dat zij mij begrijpt’

    Het verhaal van de Apeldoornse meesterbinder Miranda ter Voorde (44) en haar bedrijf Meesterlijk Geschikt (ze belooft met haar bloemen, planten en bomen ‘een wauw gevoel in elke winkel’) leest als een succesverhaal. Maar nu weet ze het even niet meer. Dus riep zij donderdag op bedrijven-event nlgroeit in Apeldoorn hulp in van koningin Máxima. ,,Ik denk dat zij mij, dat zij ondernemers begrijpt.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn